yum » emmm
ho » ho
kanang anak langkau » Saad kayu golek.ka hahah
saad » khabar baik..
saad » khabar baik..
jambu » apa khabar semua (15/01/2015)
jambu » lol
nuex » hi
saad » mai mai
ai kirana » hai..boleh jadi kawan u ol?
emy@aldyst » lama tak singgah sini...
emy@aldyst » punya lama tak mai tetibe teringat blog ni...rajin2 la mnghupdate saad
zull » hai..salam..
zull » hai..salam..
zirah » kawan kawan, boleh tolong zirah ?
anarela » hai....
:P:P »
pemudi » hoi
BA » nak lalu!!
saad » sila.. sila..
jury » aku dah masuk
Cik Kopi » Singgah melawat juga~
anis » hyeeee
mmm » ll
ana » hahahaha ap pon xbleh..
hokabe » ASSALAM TUMPANG LALU
saad » aku suka hoyeh ko.. teringat victor..
saad » kekabu pun ada gak
kekabu » haha..kak inah..kenapa ko paste code tu kat sini??
kekabu » hoyehh!! dah sampai sini..
mak inah » CVY6U
saad » jemput.. jemput.. sila terus ke dapur buat air sendiri.. tepung ada dalam almari kalau rasa nak buat kueh..
saad » hahaha.. lama rumah aku takde orang singgah.. tiba2 ramai lak yg masuk..
bs » Mak hadhir uols. Haha
blackcincau » sila letak aku dalam buku kedatangan..hiks..
Amieyra » Saad..Melapor diri. Haha
mamaqari » dtg singgah
saad » testing testing
saad » alo testing testing
SAAD » wehh jugak
saad » wehh jugak
saad » wehh jugak..
jejerz » wehh!!
kiko » anak kijo
saad » terima kasih
belajarphotoshop » salam,semoga maju jaya dlm bisnens anda.
gina » hy aku estri ginasanora aku scoll...........
lensadigital » Huh....lama aku tak bertandang ke sini...aku pon bz giler lately..
saad » yo konuituertoy.. apa punya nama daa..
konuituertoy » ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^
saad » yo pydo..
pydo » piwid
saad » aku online hari2.. update blog je jarang2 sekali..
mat syah » kau online berapa kali dlm seminggu?
mat syah » Art..thanks sudi masuk blog aku..sori laa dah setahun kau bagi post baru hari nie aku baca hahaha..maaf byk2 yer..jom wat re-U jom..rindu la kat budak2 KONEG hahaha..!
saad » awat tak habaq awai2.. aku mana tau nama anak hang..
MatZul » Cis, nama baby muhammad iman, tiru nama anak aku...
saad » bang,, sini semua jantan la..
zul » nina bz ke
zul » SAPE GIRL CNI???
zul » SAPE GIRL CNI???
zul » HI
zul » HI
zul » hai
saad » salam arinna syaza.. sedap nama..
arinna syaza »
arinna syaza » salam..............
saad » ayah iman rindu iman jugak
umi iman » ayah iman.. iman rindu kat ayah dia.....
saad » Nina? Fatin? Nuha? Adilah? Awek mana lak ni..
Nina Yusrina » Salam Nina buat Fatin, Nuha dan Adilah
saad » terima kasih.. sabar ye.. kejap je sembilan bulan tu..
Na » Saad, tahniah!!! Comei nye budak nih..apa nama dia?? huhhu..ni aku tak sabor nih!!
saad » terima kasih.. 0192211456. ada bisnes baik ka?
abg deen » saad aku ucap tahniah kat hang yg dah berjaya aku baru jer bukak hang punya web ni aku minat sangat tang kerjaya hang tu tahniah terus kan usaha hang tu cuma la ni aku nak tanya tolong bagi no phon
saad » biasa biasa saja encik nasir... saya budak baru belajaq..
nasirsik » sakan hang no Saad
saad » terima kasih. saya akan cuba penuhi jemputan..
cikin » jemputan utk en saad & family..
saad » huhu.. aku tak dapat jemputan pun.. kalau ada insyaAllah sampai.. tak jauh pun ngan umah aku
ala Kassim » en saad al least ko dh brani nk mulakan langkah..insyallah aku doakan ko bjaye slame2 nyer...weh cikgu amdi kawin 10 dec ni...
saad » ala Kassim.. aku dok merangkak lagi nihh.. Jauh lagi nak berjaya.. Doakan aku wehh..
ala Kassim » en saad aku sgt jaki dgn kamu...ko dk mule langkah utk bjaya sedangkan aku masih lg tsangkut ddk dbalik komputer
saad » hahaha.. jaga2.. kang ada lak yg jelesss..
Penoreh » gua rindu sama ini blog
saad » Boleh ja MatZul.. Nak upah amik kelapa sawit sekali pun boleh..
saad » Aja. Mai. Mai.. Mai la beraya kat bukit selambau.. boleh amik anak pisang sekali
matzul » nak sewa lori boleh tak en. saad? nak buat tuai hasil kelapa sawit.
Aja » lamanyaaaaaa x menyinggah kt blog.. hi En Saad.. byknye hasil tanaman... bagus bagus.. sy balik Kulim raya Aji ni tlg hadiahkan skit yer.. hahaha
saad » terima kasih
ieda » tq saad tahniah juga utk awak kerana kehadiran cahaya mata x lama lagi....
Faina » Salam Ziarah, Jemputlah Semua Jenguk Ke blog saya yang telah diupdate. http://0845.com/qkpxz
saad » roger
wani » salam tuan umah, jemput dtg my wedding.. email me ur address k!
saad » Din. Kalau nak saya tolong cari rumah pun boleh. Boleh tanya kawan2 kat sana
saad » cik Nida. Rumah saya sudah ada access. Lepas ni boleh update blog selalu
din » tq.. mmg susah nk cari. rumah byk kosong tapi takde iklan. kena tnya jiran..
mrs blokdrive » dulu kami sewa kt kulim perdana.. double storey..rm500 sebulan.. yg single storey ade la 3 - 4rat sbulan.. itu pon tnye kejiranan kat situ..nak harapkan iklan..memang susah..
din » tumpang tnya.. sewa rumah kat kulim area mana?brapa sewanya? coz saya tgh cari rumah sewa kat kulim. penat sungguh ronda cari rumah.
NIDA » encik tuan rumah... wah..sangat sibuk hingga takde update pun... busy menjadi bisnesman berjaya ke?