GILA bukan sebarang GILA, GILA datang dari Siluman, GILA bukan memanjang GILA, GILA selang seli siuman


Friday, March 02, 2012
sindrom malas

 

  1. hari ni aku dilanda penyakit malas. malas nak bangun, malas nak gerak, malas nak makan, malas nak pi kerja jangan cakap la. gila betui. padahal kerja ada banyak.

  2. pagi tadi lepas puan munirah pergi kerja, aku ingat nak sambung tidur. hampeh takleh tidur. sat sat telepon bunyi. sampai tengahari dok bergolek atas tilam. sedar-sedar pukul satu. pekena megi seround, lepas tu baru siap-siap pi sembahyang jumaat. lepas sembahyang mood nak pi kerja tak sampai jugak.

  3. besok najib turun kuala ketil. aku dapat dua order untuk tarik lain telepon ke stage. ingat nak pergi petang ni. tengok pokok hujan dah naik kelam pulak. layan blog dulu lah.

  4. kerap betui najib mai kedah. esok paling best pasal sebelah siang najib pi sungai petani. esok anuar pun turun sungai petani. heran aku depa boleh berlaga tarikh. jenuh la jem sungai petani besok.

  5. aku dah tukar blog ayam kampung aku ke cerita 4x4. boleh tengok link kat sebelah kanan. projek ayam tak jalan. baik aku buat cerita lain.

  6. mak aku masih kat mekah. kali ni 17 hari. alhamdulillah aku berjaya buat mak aku habiskan duit simpanan dia. mak aku dah umur 68 tahun tapi masih lagi menoreh. duit 2-3 ribu sebulan yang dia dapat tu dia simpan nak buat apa. bulan lapan tahun lepas dah pi umrah. bulan 12 pi medan. bulan dua umrah lagi. bulan lima pi beijing. aku nak cari lagi dua tempat sampai hujung tahun untuk dia pi jalan-jalan.

  7. pajero aku tengah sakit. long shaft nak kena tukar. aku dah dua kali pi pomen. kali pertama pi kena order dulu. kali kedua pi, long shaft tak sama tapak pulak. rupanya speed gear aku dah tukar ke v model. tak pasal kena potong kasik kawin. nanti aku cerita detail dekat blog satu lagi.

  8. ok dah. aku nak cuba tidur lagi. wa blah dulu.

 


Posted at Friday, March 02, 2012 by blokdrive

saad
May 8, 2012   03:20 AM PDT
 
mu lebong mende?
saad
April 25, 2012   09:44 AM PDT
 
nate gapo mu kecek? dok pehe setir habok!
 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments







Previous Entry Home Next Entry



   









Contact Me

If you want to be updated on this weblog Enter your email here:




rss feed